Supermarkten

Hier vindt u een selectie van de supermarken waar wij recentelijk opdrachten voor hebben uitgevoerd. We hebben ervoor gekozen slechts een klein aantal recente klanten te tonen. Mocht u verder meer informatie willen over onze referenties horen we dat graag. 


Albert Heijn was een aantal jaar zeer succesvol met haar Eredivisie voetbalplaatjesactie, die door alle winkels gevoerd werd. Toch raakten al in 2010 een aantal AH-franchise supermarkten geïnteresseerd om ook een lokale voetbalplaatjesactie te realiseren in samenwerking met Tomorrow. De resultaten overtroffen hun verwachtingen, ook al kenden zij de kracht van een voetbalplaatjesactie door hun ervaringen met de Eredivisie voetbalplaatjes. Vele AH-ondernemers hebben in de afgelopen jaren gebruikt gemaakt van onze kennis, ervaring en onderscheidend vermogen op het gebied van vormgeving. 

 

 

 

           

2018

 

2018

 

2018

 

2018

 

2019

 

 

 

 

 

 

 

Al geruime tijd voeren wij voor Jumbo de nodige acties uit. Het hoogtepunt was 2016, toen we in het najaar tientallen acties mochten voorbereiden en coördineren. Naar tevredenheid, want ook vandaag de dag is Jumbo een gerenomeerde klant van ons bedrijf en mogen we de nodige winkels inmiddels tot ons vaste klantenbestand rekenen. Bekende acties zijn onder andere met het cluster Breda rondom voetbalclub NAC Breda en Princess. 

 

             

2018

 

2019

 

2018

 

2019

 

2019

 

  

Uiteraard mag tussen deze referenties de PLUS ook niet ontbreken. De winkelformule uit 2001 is de opvolger van Plusmarkt, die in 1988 ontstond uit de 4=6-formule van zelfbedieningswinkels ondergebracht bij de Sperwer Groep. Al geruime tijd voeren wij, verspreid door het land, ook voor verscheidene winkels van PLUS de nodige acties uit. Dit varieert van onze welbekende sportplaatjes tot MyClubStore. 

 

             

2018

 

2017

 

2018

 

2019

 

2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overige referenties