Social Media Support

Nieuw bij Tomorrow: Social Media support voor uw supermarkt!

De hele wereld is al met elkaar online verbonden via verschillende Social Media kanalen, zoals Facebook, Twitter en YouTube. Ook veel (potentiële) klanten van supermarkten zijn erg actief op deze Social Media kanalen, maar opmerkelijk is dat veel supermarkten de mogelijkheden van deze kanalen nog niet (voldoende) benutten. Natuurlijk worden er door de hoofdkantoren van supermarktformules al de nodige activiteiten ontplooid, maar juist het inspelen op het lokale verzorgingsgebied is voor een supermarkt zo belangrijk en waardevol. En daarvoor is een lokale aanpak dus onontkoombaar.

De afgelopen periode merkten wij bij veel supermarktondernemers dat zij geïnteresseerd zijn om meer te doen in en met Sociale Media. Problemen waar men nogal eens tegenaan loopt zijn: onvoldoende kennis in huis, te weinig tijd en mankracht om het goed te doen en daardoor nogal eens tegenvallende resultaten. Tomorrow heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met lokale promoties voor supermarkten en zag het daarom als een uitdaging om supermarktondernemers ook actief te helpen met lokale activiteiten in de Sociale Media. En met succes, want inmiddels beheren wij verschillende Social Media kanalen voor een groot aantal supermarkten en merken wij dat de (lokale) activiteiten die wij samen doen ook echt aanslaan!

Met onze service blijft de supermarkt de baas over haar eigen Social Media kanalen en ontzorgen wij hen zo veel mogelijk. Zo stellen wij in onderling overleg een op maat gemaakte strategie op, welke aansluit op de huidige offline strategie in de supermarkt. Ook helpen wij door berichten op te maken die door u worden aangeleverd. Daarnaast houden wij 24 uur per dag alle activiteiten op uw Social Media kanalen in de gaten. Ook zorgen wij voor structuur, leuke online acties en proberen wij de juiste doelgroep voor u te bereiken. Op grotere schaal bedenken wij eveneens lokale promotie acties, welke zowel op uw Social Media kanalen als bij u in de winkel plaatsvinden. 

Wilt u als ondernemer ook graag in contact komen met uw (potentiële) klanten, wilt u een lange termijn relatie opbouwen met uw klanten of wilt u juist uw lokale betrokkenheid op een bijzondere manier invullen? Neem dan contact met ons op en ontdek zelf de mogelijkheden die Social Media kan bieden voor uw supermarkt.

Probeer het nu zelfs de eerste 2 maanden gratis!