Sparen voor gepersonaliseerde clubartikelen

We kunnen ons voorstellen dat u de band met lokale sportclubs en sportscholen wilt versterken, door een vervolg op een sportplaatjesactie of juist door als geheel nieuwe actie in te zetten. Met de ontwikkeling van MyClubStore bieden wij u deze kans. De leden kunnen namelijk sparen voor gratis gepersonaliseerde sportartikelen, die in een op maat gemaakte webshop besteld kunnen worden. Doordat er bovendien geen fotografie benodigd is, kan deze actie relatief eenvoudig opgezet worden zonder dat het u en de verenigingen veel inspanning kost. Een win-win situatie voor iedereen!

De afgelopen periode zijn meerdere winkels reeds gestart met een MyClubStore actie van onze hand, waarin leden en achterban van lokale sportverenigingen kunnen sparen voor gratis gepersonaliseerde sportartikelen van hun eigen club. Bijkomend voordeel is dat ook kleinere verenigingen en sportscholen mee kunnen doen aan de actie, zodat de band met alle verenigingen lokaal versterkt kan worden. 

Bij een vast bedrag aan boodschappen ontvangt de klant een zegel, welke geplakt kan worden in het clubspaarboekje waarin de spaarkaarten voor de artikelen zitten. Met een volle spaarkaart kan in de MyClubStore webshop het gratis artikel besteld worden, bedrukt met eigen naam en clublogo. Aan het eind van de actie organiseren wij, in samenspraak met de winkel, de uitgifte op een speciale locatie. Klik hier om een impressie te krijgen van zo'n dag!