Verzamel historie van uw plaats

In dit promotieconcept kunnen uw klanten afbeeldingen van de historie en/of bijzonderheden van hun eigen dorp/stad/regio verzamelen. Uiteraard kan dit in een fraai ontworpen verzamelalbum. U verstrekt sets met stickers of kaarten gratis bij de boodschappen in uw winkel en u maakt iedereen die trots is op de eigen plaats blij met deze unieke lokale promotie. Tomorrow zorgt voor de uitvoering van de gehele promotie.

Trots op de eigen woonplek en nieuwsgierigheid zijn veel voorkomende eigenschappen. Tomorrow speelt daar op in met haar promotieconcept 'Verzamel historie - bijzonderheden'.  In opdracht van een retailer kunnen we een lokale editie op maat verzorgen. We stellen een redactie samen, die zorgt voor onderwerpen. Ook de retailer die de promotie gaat inzetten, kan onderdeel uitmaken van de redactie en zo belangrijke input leveren voor onderwerpen. Gebouwen, locaties, verenigingen, mensen en bedrijven: ze worden allemaal meegenomen in dit concept. De redactie zorgt per onderwerp ook voor de foto en het mini-verhaaltje waarin iets wordt verteld dat de consument nog niet wist.

NIEUW: milieuvriendelijk stickerpack

De kaarten worden, afhankelijk van de situatie, verpakt per 2,3 of 4 in een set en door de retailer per set weggeven bij een bepaald bestedingsbedrag. Deze kaarten worden vanaf heden in een milieuvriendelijke verpakking geleverd, zonder plastic! Om de kaarten te kunnen verzamelen, ontwerpt en levert Tomorrow een prachtig hardcover verzamelalbum.

De honger om de serie compleet te krijgen, motiveert de consument om regelmatig boodschappen of aankopen te doen bij de retailer. En daarmee ontstaat het actie-effect waar de retailer bij gebaat is. Met advertenties, leaflets en winkelpromotiemateriaal wordt de consument geprikkeld om aan de spaaractie deel te nemen. Huis-aan-huis verspreiding geeft de start van de actie tot slot een flinke boost. Uiteraard wordt ook deze ondersteuning door Tomorrow verzorgd.