Plaatjes en verzamelalbums

Voor iedere club ontwerpt Tomorrow een eigen kader dat om het portret van de speler, speelster of begeleider heen komt. Met voldoende ruimte voor clublogo, teamnummer en naam van de persoon. Verzamelplaatjes worden verpakt in een transparante flowwrap. Voor iedere club ontwerpt Tomorrow een volledig full-colour verzamelalbum met veel mogelijkheden om er een echte clubidentiteit aan mee te geven.

De mooiste verzamelplaatjes en de mooiste verzamelalbums, dat is de doelstelling die Tomorrow zichzelf bij ieder sportplaatjesproject oplegt. De inhoud van een plaatjesset wordt bepaald in overleg met de retailer en de coördinatoren bij de club en is vooral afhankelijk van de omvang van de totale plaatjesserie. Het moet namelijk voor iedere spaarder mogelijk zijn om de gehele plaatjesserie bij elkaar te krijgen tijdens de actieperiode. Door per project te variëren met de setinhoud kan steeds weer een acceptabel boodschappenbedrag worden bepaald, dat een spaarder besteedt om de plaatjesserie te sparen. In overleg met de club kunnen op de verzamelplaatjes ook spelerskarakteristieken worden gepresenteerd. Zo krijgen de plaatjes nog iets extra's mee waarnaar de spaarders nieuwsgierig zijn.

Albums zijn er in verschillende formaten. Club(s) en retailer kunnen overleggen welk formaat wordt gebruikt in de spaaractie. Het verzamelalbum biedt naast de inplakpagina's behoorlijk wat ruimte om middels sfeerfoto's de club in al haar activiteiten goed te presenteren. Nieuw is de mogelijkheid om het verzamelalbum te personaliseren door het plaatje van de spaarder op de voorzijde van het album te presenteren.

In totaal hebben wij al meer dan 1.000 verschillende sportalbums ontwikkeld. Een hoop van deze albums zijn hier in te bladeren.

 

Albums en plaatjes