Plaatjes en verzamelalbums

Voor iedere club ontwerpt Tomorrow een eigen kader dat om de portretfoto van de speler, speelster of begeleider heen komt. Met voldoende ruimte voor het clublogo, het team waarin de speler speelt en de naam van de persoon. De plaatjes worden verpakt in een transparante folie en worden afgedekt met een speciaal voor de club ontworpen zogeheten ‘afdekplaatje’. Voor iedere club ontwerpt Tomorrow een volledig full-colour verzamelalbum met veel mogelijkheden om er een echte clubidentiteit aan mee te geven.

De mooiste sportplaatjes en de mooiste verzamelalbums, dat is de doelstelling die Tomorrow zichzelf bij ieder sportplaatjesproject oplegt. De inhoud van een plaatjesset wordt bepaald in overleg met de retailer en is vooral afhankelijk van de omvang van de totale plaatjesserie. Het moet namelijk voor iedere spaarder mogelijk zijn om de gehele plaatjesserie bij elkaar te krijgen tijdens de actieperiode. Door per project te variëren met de setinhoud kan steeds weer een acceptabel boodschappenbedrag worden bepaald, dat een spaarder besteedt om de plaatjesserie te sparen.

Het verzamelalbum biedt naast de inplakpagina's behoorlijk wat ruimte om middels sfeerfoto's de club in al haar activiteiten goed te presenteren. Tevens is er de mogelijkheid om het verzamelalbum te personaliseren door het plaatje van de spaarder op de voorzijde van het album te presenteren. Middels een code bij het plaatje op de voorzijde, hebben de leden ook meteen toegang tot hun eigen webshop, waar zij de mogelijkheid hebben om producten te bestellen met hun eigen sportplaatje erop.

In totaal hebben wij al meer dan 1.500 verschillende sportalbums ontwikkeld. Veel van onze albums zijn hier terug te vinden.