MyClubStars

MyClubStars is de nieuwe naam voor de overbekende sportplaatjes van Tomorrow. Al 10 jaar lang een bewezen succes en ook anno 2019 nog altijd razend populair bij de leden en fans van deelnemende clubs. Sportplaatjes sparen is van alle tijden! Lokale sportplaatjes sparen is nog niet zo lang bekend, maar inmiddels een stuk krachtiger als promotiemiddel dan de landelijke acties met betaalde voetbalclubs of landenteams. De succesfactor zit voornamelijk in het lokale karakter.

Wat in 2009 op kleine schaal begon bij twee kleine dorpswinkels, is 10 jaar later uitgegroeid tot een veelbeproefd promotieconcept. Door de leden van de plaatselijke sportclubs de ‘helden’ van de actie te maken, ontstaat bij iedere actie weer een lokale hype die vele huishoudens naar de actievoerende winkels trekt. Wat ooit met voetbal begon, is inmiddels al met evenveel succes opgezet voor andere sporten als: hockey, handbal, volleybal, korfbal, basketbal, gymnastiek, waterpolo, honkbal en rugby.

Tomorrow mag zich na ruim 10 jaar en honderden acties met recht een specialist op dit gebied noemen. Onze aanpak kenmerkt zich door drie belangrijke elementen:

  • Een commercieel plan, waarin wordt gewerkt vanuit een terugverdienmodel
  • Fraai uitgevoerde plaatjes en verzamelalbums
  • Effectief vormgegeven promotie en publiciteit