Onze Diensten

Met onze lokale diensten willen we voor lokale ondernemers en voor hoofdkantoren van winkelformules een belangrijke bijdrage leveren aan lokaal succes. Met onze lokale sportplaatjes spaaracties, waarmee we het eerste bedrijf in de Nederlandse markt waren die dit op een professionele manier aanbiedt, hebben we al heel wat successen mogen scoren voor onze klanten.

Maar er is natuurlijk veel meer. Zo bieden basisscholen interessante kansen voor lokale spaaracties die scoren. Voor een andere doelgroep in de supermarkt hebben we een promotieconcept dat draait om nieuwsgierigheid naar lokale onderwerpen. Inmiddels is ook de brug geslagen tussen supermarkten en carnaval via de plaatselijke carnavalsverenigingen. Daarnaast zijn we ook samen met supermarktondernemers online actief. Zo ondersteunen we bijvoorbeeld sinds een paar jaar supermarkten met hun activiteiten op het gebied van lokale Facebook-pagina's.

Ondernemers die zelf een idee hebben voor een lokale promotie, kunnen gerust bij ons aankloppen om dat idee voor hen te ontwikkelen en tot leven te laten komen! Een mooi voorbeeld is de paardensportpromotie die we voor 10 lokale PLUS supermarkten hebben mogen verzorgen medio Maart 2012.