Onze diensten

Met onze diensten willen we voor lokale ondernemers en voor hoofdkantoren van winkelformules een belangrijke bijdrage leveren aan lokaal succes. De lokale sportplaatjesacties, waarmee we het eerste bedrijf op de Nederlandse markt waren die dit op een professionele manier aanbiedt, hebben al voor heel wat successen gezorgd voor onze klanten.

Naast de sportplaatjesacties zijn er nog tal van mogelijkheden om lokaal onderscheid te maken. Zo hebben we een promotieconcept dat draait om nieuwsgierigheid naar lokale onderwerpen, bieden we de mogelijkheid om te sparen voor gepersonaliseerde clubartikelen en kunnen ondernemers bij ons zusterbedrijf terecht voor hulp bij online activiteiten.

Ondernemers die zelf een idee hebben voor een lokale promotie, kunnen gerust bij ons aankloppen om dat idee voor hen te ontwikkelen en tot leven te laten komen. Een mooi voorbeeld is het Spaar- en Doeboek van de Sprookjescamping, dat we dit jaar voor de 3e keer hebben mogen ontwikkelen. Of de NAC actie, die dit voorjaar wederom bij diverse Jumbo’s in en rondom Breda van start is gegaan.