Tomorrow ontwikkelt uniek concept Jumbo en NAC Breda

Voor de derde keer heeft Tomorrow de eer om een actie op te zetten voor de Jumbo Supermarkten en NAC Breda. Vanaf aanstaande woensdag 20 maart gaat deze Ultimate NAC Game spaaractie bij 23 Jumbo's in de regio Breda van start. De actie werd rond de wedstrijd NAC - FC Utrecht officieel gelanceerd in het bijzijn van onder andere NAC-speler Fabian Sporkslede en NAC-icoon Anthony Lurling.

NAC Ultimate Card Game
De actie van dit jaar heeft een uniek karakter, want er zit naast het sparen nog een spelelement in. Met de gespaarde kaarten kun je namelijk de 'NAC Ultimate Card Game' spelen. Door gespaarde kaarten van NAC-spelers in te zetten en hen te versterken met energie- of andere tactische kaarten, kun je wedstrijdkaarten veroveren die punten waard zijn. De speler die aan het einde van het spel de meeste punten heeft veroverd, wint het spel. Uiteraard komen veel aspecten van onze mooie club terug in het spel én zijn er ook zeldzame kaarten, namelijk die van elf NAC-legendes. Die kaarten zijn direct ook veel punten waard in het spel.

In totaal zijn er 205 kaarten om te sparen, die allemaal kunnen worden opgeborgen in het verzamelalbum. Dit album is verkrijgbaar bij alle deelnemende Jumbo's en in de NAC Fanshop en kost €4,95. In het album zitten bovendien interactieve elementen met verwijzingen naar mooie doelpunten of bijzondere momenten in de historie van NAC. Als je het album aanschaft krijg je er gelijk twee pakjes (zes kaarten) én een spelregelboek voor het kaartspel bij. Bij elke €10 aan boodschappen krijg je een pakje kaarten en elke week zijn er actieproducten waarbij je extra pakjes krijgt. 

Gedurende de spaaractie worden er ook weer verschillende activiteiten georganiseerd. Meer informatie hierover wordt later bekendgemaakt.

Meer informatie over de spaaractie en het kaartspel is te vinden op de website UltimateNACgame.nl en de Facebook-pagina van de actie: @UltimateNACgame