Plus 't Lam start schoolplaatjesactie

Voor Plus 't Lam Dubbeldam hebben wij een schoolplaatjesactie mogen verzorgen, die op 21 mei van start is gegaan. Voor twee plaatselijke basisscholen, de Beatrixschool en O.B.S. Dubbeldam, is er een eigen plaatjesserie en een verzamelalbum ontwikkeld. De actie duurt in totaal 8 weken en betekent voor de deelnemende scholen dus een mooie afsluiting van het schooljaar.

Beide scholen werken binnen deze actie met 2 thema's: dieren en hobby's. Op de plaatjes is natuurlijk het fotootje van het kind te zien, maar ook wat hij of zij over zichzelf wil vertellen m.b.t. een van deze thema's. Zo ontstaat een prachtige serie plaatjes van de kinderen van de school, die een mooie herrinering vormt voor later.

De actie wordt in de winkel ondersteund met promotiemateriaal zoals posters, flyers en spandoeken. Ca. 2 weken voor de start van de actie is ook de Facebook pagina van Plus 't Lam gestart, waarop natuurlijk veel aandacht wordt besteed aan deze schoolplaatjesactie. Ook deze Facebook activiteit wordt geregisseerd en beheerd door ons bedrijf.

Plus ondernemer Pel 't Lam ging zelf met de eerste verzamelalbums naar beide scholen en de interesse bij kinderen en leerkrachten was enorm!

Plus 't Lam schoolplaatjesactie