Sparen voor Elkaar

Veel lokale (horeca) bedrijven hebben het momenteel moeilijk door de coronacrisis. Daarom hebben enkele supermarkten, in samenwerking met onze organisatie, besloten een grootse steunactie voor collega-ondernemers op te zetten. Zo willen zij hen een vliegende start bezorgen zodra de consument weer welkom is. Deze actie wordt uitgevoerd door de ‘Sparen voor Elkaar’ organisatie.

Het concept ‘Sparen voor Elkaar’ biedt de supermarktklant de mogelijkheid om te sparen voor kortingsvouchers bij de lokale ondernemers. Bij iedere €10,- aan boodschappen en bij wekelijkse actieproducten ontvangt de consument een spaarzegel. Zij kunnen deze zegels plakken op een spaarkaart die speciaal is ontwikkeld voor deze actie. Een spaarkaart is vol bij 25 zegels. Na bijbetaling van €2,50 ontvangt de klant een voucher t.w.v. €10, te besteden bij de deelnemende lokale ondernemers. Deze vouchers kunnen tot een nader te bepalen datum ingewisseld worden in de zaak, zodat gestimuleerd wordt dat mensen sneller naar de lokale ondernemer zullen gaan.

Vouchers kunnen dus alleen ingewisseld worden bij lokale ondernemers die deelnemen aan deze actie en bij een minimale besteding van €25,-. Na inwisseling van de voucher ontvangt de consument bij u in de winkel €10,- korting op producten of diensten. Iedere voucher is voorzien van een unieke code die u de lokale ondernemer online kunt verzilveren. Unieke vouchers worden verzilverd tegen een waarde van €7,50 (inclusief BTW), wat door de supermarkt aan de lokale onderneming wordt uitbetaald. 

Heeft u interesse of wilt u vrijblijvend meer informatie over deze actie? Neem dan met ons contact op!