Dordrecht 800 jaar

De stad Dordrecht bestond in 2020 alweer 800 jaar. Reden genoeg natuurlijk om hier op diverse manieren bij stil te staan. In 2020 heeft de Corona flink wat roet in het eten gegooid, zeker ook voor de viering van Dordrecht 800 jaar. Bij deze viering hoort natuurlijk een prachtig en uniek boek voor jong en oud, met verhalen over de belangrijkste historische gebeurtenissen, geschiedenis van de wijken en verhalen over cultuur, sport, vrije tijd en nog veel meer.

Dordrecht 800 jaar is een cadeau van zeven zelfstandige supermarkt-ondernemers aan alle inwoners van onze mooie stad. Een schitterend bewaarboek voor jong en oud, met verhalen over de belangrijkste historische gebeurtenissen, geschiedenis van de wijken en verhalen over cultuur, sport, vrije tijd en nog veel meer. De actie is officieel afgetrapt via deze video!

Dordrecht 800 jaar is een verzamelalbum dat compleet gemaakt kan worden door 250 plaatjes te sparen. Plaatjes sparen doen de inwoners door boodschappen te doen bij één van de zeven deelnemende supermarkten.

Deze bijzondere actie start op 27 januari in de winkel, waarbij de inwoners 9 weken lang kunnen sparen voor deze gratis plaatjes. Bij elke €10 boodschappen ontvangt men een gratis set van 4 plaatjes. Ook zullen er elke week extra aanbiedingen zijn waar een extra set gratis plaatjes bij ontvangen wordt. Na afloop van de actie zal er een ruilmiddag georganiseerd worden om ervoor te zorgen dat iedereen zijn boek compleet kan maken.

We zijn trots dat we meegewerkt hebben aan dit prachtige project en wensen iedereen veel verzamelplezier!