Verzamel Bijzonder Amstelveen

De acht Albert Heijn supermarkten in Amstelveen zijn op 15 april 2019 met de stickerspaaractie ‘Verzamel Bijzonder Amstelveen’ gestart. Albert Heijn vond dat Amstelveen genoeg bijzonderheden had om er een unieke verzamelactie voor te ontwikkelen. Door de vele bijzonderheden uit te werken in 75 verschillende onderwerpen is er een serie ontstaan die voor iedere inwoner van Amstelveen de moeite waard is om te verzamelen. Ieder onderwerp is uitgewerkt in 2 stickers die in het fraai uitgevoerde verzamelalbum ingeplakt kunnen worden. Als alle 150 stickers ingeplakt zijn, is het album compleet. In de onderwerpen komen historie, objecten, bijzondere gebeurtenissen en bekende Amstelveense locaties aan bod. Uiteraard ontbreekt ook de informatie over ieder onderwerp niet in het album.

 

De actie werd voor Albert Heijn speciaal door Tomorrow opgezet d in samenwerking met AmstelveenZ.nl en gemeente Amstelveen. Daarnaast levert de Gemeente Amstelveen een Monumentenroute door Amstelveen, die in het hart van het verzamelalbum terug te vinden is. Ook aan de hele jonge Amstelveners is door Albert Heijn gedacht, want naast het verzamelalbum is er een leuke kleurplaat met bijzondere Amstelveense onderwerpen.

In de actieperiode, die loopt tot en met zondag 26 mei 2019 (6 weken), verstrekken alle acht AH supermarkten in Amstelveen bij iedere € 10,- aan boodschappen een set van 3 ‘Bijzonder Amstelveen’ stickers gratis. Daarnaast zijn er iedere week actie-artikelen waarbij een extra set stickers gratis gegeven wordt. Het fraaie verzamelalbum wordt door AH in de eerste 2 actieweken gratis verstrekt bij een minimale besteding van €25,-. Uiteraard is het verzamelalbum daarna ook nog te koop in de winkels, maar op is op!

Kick Off

De actie werd afgetrapt met een kick-off op vrijdag 12 april voor de ingang van het AH filiaal in Winkelcentrum Stadshart. Om 15.00 heeft wethouder Herbert Raat het startsein gegeven voor deze unieke lokale actie.