Druk bezochte ruilbeurs mooie afsluiter actie VVV-Venlo

Op woensdag 28 november 2018 werd de succesvolle voetbalplaatjesactie met VVV-Venlo afgesloten met een ruilmiddag. Het is uiteraard frustrerend als je net dat ene plaatje niet te pakken krijgt. Om al die honderden verschillende plaatjes toch allemaal verzameld te krijgen heeft VVV-Venlo de ideale oplossing met een ruilbeurs!

Op woensdagmiddag 28 november vond er een ruilmiddag plaats in Seacon Stadion – De Koel -. Tussen 15:00 en 17:00 uur konden geinteresseerden alle plaatjes die ze teveel hadden ruilen voor plaatjes die nog gemist werden. Daarnaast hebben de mensen die middag ook nog eens de unieke kans gekregen om handtekeningen van de selectiespelers in het verzamelalbum te krijgen! Alle VVV-spelers waren namelijk aanwezig tijdens deze ruilmiddag.

Vanaf 3 oktober 2018 kon jij bij tien verschillende Jumbo filialen in de regio Venlo sparen voor het verzamelalbum van VVV-Venlo, waarin de historie, stadions, supporters, iconen, trainers en spelers voorbij komen. Een mooie actie, waar Tomorrow met veel plezier aan gewerkt heeft. 

Klik hier voor de beelden van de ruilbeurs!