Kick-off grootste lokale sportplaatjesactie Hoogvliet

Op woensdag 21 maart 2018 geven zanger/acteur Tim Douwsma, presentator Toine van Peperstraten, oud-international Edwin Zoetebier en een aantal jonge spelers van de club DVSU het startsein van een spectaculaire actie. Met deze kick-off start de grootste sportplaatjesactie die ooit in Nederland heeft plaatsgevonden. De presentatie van de middag is in handen van Tim Douwsma.

Bij het officiële startschot zal Jelle Dijkman (een speler uit de jeugd van de Forza Friends) samen met Toine van Peperstraten (ambassadeur Fonds Gehandicaptensport) een blow-up cover onthullen van het verzamelalbum van DVSU. Vervolgens zal een aantal geselecteerde spelers van DVSU een eerste exemplaar in ontvangst nemen van Edwin Zoetebier. Na de kick-off overhandigt een directielid van Hoogvliet supermarkten een cheque aan John van den Brom voor het Fonds Gehandicaptensport.

Voor deze sportplaatjesactie zijn in het land ruim 54.000 sporters op de foto gegaan, die allemaal een eigen sportplaatje krijgen in het verzamelalbum van hun club. Tomorrow heeft een jaar lang de voorbereidingen mogen doen voor deze grootste lokale sportplaatjesactie, die van start gaat in 68 winkels met 106 verenigingen.